Back to top

Mediális megjelenés

Nyílt napot tartottak szerdán a dunaszerdahelyi közös igazgatású Videkfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában minden évben megünneplik a magyar kultúra napját.  
Királyi show-val zárták a 2019-es kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai. 
Koszorúkészítő versennyel vette kezdetét az adventi időszak a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Középfokú Sportiskolában.
A Nemzetközi Diáknap alkalmából az Iskolaügyi Minisztérium minden évben kitüntetésben részesíti azokat a diákokat, akik a legsikeresebben  képviselik Szlovákiát a tudomány, a sport és a művészet területén. Az idei díjazottak között szerepelt iskolánk  diákja, KÓSA  TAMÁS is  karateban elért hazai és  külföldi sikereiért. A kitüntetéseket Martina Lubyová iskolaügyi miniszter adta át.
Diáksport – A dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola csapata nyerte az Európai Sporthét keretében rendezett futsal-tornát, amelynek a járási székhely sportcsarnoka adott otthont.
Hagyományosan Bősön rendezték meg szerdán a mezei futóverseny 2019. évi dunaszerdahelyi járási fordulóját.
A tizenkét esztendeje működő csallóközi sportgimnáziumban – újabb nevén Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola – minden tanév kezdetén éremleltárt tartanak.
A közös igazgatású dunaszerdahelyi intézményben összesen öt elsős osztály indult.
Közel ötven végzős alapiskolás tanuló vett részt e hét közepén a dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskolában megtartott tehetségvizsgákon.
Dunaszerdahely – A városi sportcsarnokban rendezték meg a középiskolák járási futsaldöntőjét négy csapat részvételével.    
NE LEGYEN KULTÚRA MAGYARSÁG ÉS MAGYARSÁG KULTÚRA NÉLKÜL
Kodály Zoltán e gondolatát választották a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakkközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar kultúra napja alkalmából rendezett megemlékezésük mottójának. A nemzeti érzelmeket legjobban kifejező népének születésnapján az ezeréves magyar kultúrát ünnepelték.

Oldalak