Back to top

Mediális megjelenés

Diáksport – A dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola csapata nyerte az Európai Sporthét keretében rendezett futsal-tornát, amelynek a járási székhely sportcsarnoka adott otthont.
Hagyományosan Bősön rendezték meg szerdán a mezei futóverseny 2019. évi dunaszerdahelyi járási fordulóját.
A tizenkét esztendeje működő csallóközi sportgimnáziumban – újabb nevén Dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskola – minden tanév kezdetén éremleltárt tartanak.
A közös igazgatású dunaszerdahelyi intézményben összesen öt elsős osztály indult.
Közel ötven végzős alapiskolás tanuló vett részt e hét közepén a dunaszerdahelyi Középfokú Sportiskolában megtartott tehetségvizsgákon.
Dunaszerdahely – A városi sportcsarnokban rendezték meg a középiskolák járási futsaldöntőjét négy csapat részvételével.    
NE LEGYEN KULTÚRA MAGYARSÁG ÉS MAGYARSÁG KULTÚRA NÉLKÜL
Kodály Zoltán e gondolatát választották a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakkközépiskola és Középfokú Sportiskola diákjai a magyar kultúra napja alkalmából rendezett megemlékezésük mottójának. A nemzeti érzelmeket legjobban kifejező népének születésnapján az ezeréves magyar kultúrát ünnepelték.
Gigantikus évzáró gálával búcsúztatták a 2018-as kalendáriumi évet a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákjai.    
A téli szünet előtti utolsó napon megtartotta hagyományos gólyaavató ünnepségét a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diákközössége.      
Immáron ötödik alkalommal szervezték meg a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban az adventi koszorúkészítő versenyt.
Nyitott napot tartottak Szlovákia egyetlen magyar tannyelvű vidékfejlesztési szakközépiskolájában és sportgimnáziumában.
A Határtalanul Sportbarátság elnevezésű határon átnyúló projekt keretében rendezett pénteken nemzetközi futsaltornát a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium a városi sportcsarnokban.

Oldalak