Back to top

Mediális megjelenés

Immáron ötödik alkalommal szervezték meg a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban az adventi koszorúkészítő versenyt.
Nyitott napot tartottak Szlovákia egyetlen magyar tannyelvű vidékfejlesztési szakközépiskolájában és sportgimnáziumában.
A Határtalanul Sportbarátság elnevezésű határon átnyúló projekt keretében rendezett pénteken nemzetközi futsaltornát a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium a városi sportcsarnokban.
Nemzetközi futsaltornát rendez pénteken a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium a városi sportcsarnokban.
Dunaszerdahely – Háromszáznál több sportoló vett részt a két évente megrendezendő Diákolimpia 2018. évi versenynapján az elmúlt pénteken.
Dunaszerdahely – A szlovákiai magyar alapiskolák 2018. évi Diákolimpiáját rendezték meg pénteken több mint háromszáz sportoló részvételével.
Háromszáznál több sportoló állt rajthoz a Diákolimpia 2018 versenynapján pénteken Dunaszerdahelyen.
Dunaszerdahely – A régiók küldöttségeinek ünnepélyes felvonulásával kezdődött meg pénteken délelőtt a szlovákiai magyar alapiskolák 2018. évi Diákolimpiája a városi sportcsarnokban.
Dunaszerdahelyen az egyetlen szlovákiai magyar tannyelvű sportgimnáziumban pénteken Kulcsár Andrea, a közös irányítású Vidékfejlesztési Szakközépiskola és SG igazgatóhelyettese köszöntötte az intézmény pedagógusait, nevelőit, edzőit és diákjait, hangsúlyosan az elsősöket.
A dunaszerdahelyi közös igazgatású Vidékfejlesztési Szakközépiskolában és Sportgimnáziumban hétfőn a Szlovák Köztársaság himnuszának tónusaival kezdődött meg a 2018/2019. évi tanév.
Kézilabda – A szlovákiai megyei olimpiák győztesei mérték össze tudásukat kedden és szerdán az országos döntőben, ahol a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium lány csapata a kitűnő harmadik helyezést érte el.
A Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium diáksportolói sikeresen szerepeltek az április 18–19-én megrendezett Nagyszombati Megyei Olimpián.

Oldalak