Back to top

Ballagás 2020

Kedves Diákok!

Az élet jó ideje nem tartja magát az eredeti tervhez. A vírus adja fel a leckét mindenkinek. Még az oktatásnak is. Egy hirtelen jött intézkedés folyamodványaként március 10. óta nem láttunk Benneteket.

A kényszerű iskolabezárás talán a végzős osztályok diákjainak, tanárainak és osztályfőnökeinek okozta a legnagyobb bizonytalanságot.

A megjósolhatatlan körülmények miatt született meg a döntés, hogy az írásbeli és szóbeli érettségi vizsgákat eltörlik, a középiskolai tanulmányokat pedig megajánlott jegyekkel zárhatjátok. Ennek értelmében mára mindannyian „érettnek“ mondhatjátok magatokat. Az elért eredményekhez  ezúton szeretnénk gratulálni.

Sajnos a járványügyi intézkedések miatt elmaradtak az utolsó közös rituálék: a szerenád, az utolsó osztályfőnöki óra, az iskolától való búcsúzás – a ballagás. Visszajelzéseitekből tudjuk, hogy Nektek, a  digitális kor gyermekeinek, bizony hiányzik az iskola.

Most képzeletben ballagunk...

Képzeletben szorítunk kezet Veletek, biztatunk a jövőt illetőleg...

Elképzeljük a tarisznyával a vállukon ballagó diákokat, a  gyönyörű virágcsokrok mögül mosolygó arcokat, a ballagási énekek melódiáját...

Bízunk benne, hogy hozzá tudtunk járulni sikeres jövőtök építéséhez, későbbi életetekhez tudtunk segítséget adni, és sok szép emlék fűz Benneteket iskolánkhoz. Köszönjük Szüleiteknek, hogy bíztak bennünk, és nemcsak mellettetek, de az iskola mellett is álltak.

Szüleitek és tanáraitok támogatásának birtokában induljatok hát utatokra!

Vegyétek sikeresen az akadályokat!

Mindnyájatoknak kiváló eredményeket, sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánunk.

Viszontlátásra!

0